Bajen på besök i Borgen igen

Det var en nervös söndag, bänkad de två senaste matcherna försökte jag tjata in Niklas men hans ljumskar var inte spelklara. En joggingtur innan gjorde att man lämnade den mesta nervositeten på Skälbykullen.
Uppvärmningen kändes bra, Niklas sa "Du ser snabb ut", och det fungerar som boost. Det är OK att ljuga!

Efter 43 sekunder kan vi ta ledningen när Bengt nätar på passning av Walle.
Bajen kvitterar 4 minuter senare, men det känns ändå bra då vi har stort bollinnehav.
Tom Lepistö säger att så länge man har bollen så kan motståndarna inte göra mål = SANT.
Efter 9 minuter och ett antal chanser sätter Thomas bollen högt i mål på direktskott från Fors.
Frank och Fredrik kan sedan utöka till 4-1 och periodvila.

Inga större förändringar i halvlek, Jocke har gått ner på backen och Bengt har tejpat ögonbrynet.
En förändring är dock att vi inte tar jobbet lika bra och Bajen kan reducera till både 4-2 och 4-3.
Gällande friläget och min misslyckade rusning funderar jag på om det är OK att fästa hängslena i stolparna?
Jocke gör ett bra jobb som back, Frislag: Jag tar högerstolpen säger han, pang och man hör bollen svida till i hans bål. Bra Kubát! hörs från bänken...
Walle kliver fram nu "Han har spelat SM-final" för att citera en lagannons, han ökar på till 5-3 och 6-3
och när Thomas stänker in 7-3 14:36 stänger vi matchen. Bajen tar Time Out, sätter högre press
men stabilt backspel med mycket snack gör att vi håller boll och även kan öka på till 8-3 som blir slutresultatet.

Skottstatistiken är oklar men borde minst vara 6 på vårt mål i alla fall, en i magen, en lyra som jag faktiskt plockade den här gången och så det som Jocke stoppade.

Nästa söndag 2/12 väntar bortamatch kl 09:00 i Råstaparkshallen mot serieledarna Västerorts IBK.